Budfirmor i Kiruna

Annons:
Pålitliga och duktiga budfirmor i Kiruna - här guidar vi dig till alla budfirmor som finns att anlita i Kiruna. Om du behöver hjälp med transport av paket, gods och varor i Kiruna kan sannolikt någon av nedanstående erfarna budfirmor hjälpa dig med expressbud, gods, paket, logistik och olika typer av transporter i Kiruna och till andra orter. Sammanlagt finns det 2 olika budfirmor i Kiruna att välja mellan när du behöver en budbil eller cykelbud till att transportera gods eller varor.
Annons:

Budfirma i Kiruna

Här nedanför kan du ta del av vår lista över alla budfirmor i Kiruna.

Jetpak Kiruna
Kiruna Flygplats
981 45 KIRUNA


Kiruna Mail
Kyrkog. 24
981 38 KIRUNA

Annons:

Budbil och budservice i Kiruna

Om du är i behov av hjälp med någon form av transport i form av budbil eller annan budservice i Kiruna så kan med stor sannolikhet något av budfirmorna från listan ovanför hjälpa dig. Tag gärna kontakt med ett par olika företag inom logistik i Kiruna och budfirmor för att jämföra pris och utbud av budservice och transport.

Cykelbud i Kiruna

Många av transportföretagen i Kiruna från listan använder sig av cykelbud för snabbare leveranser inom större städer i Sverige. På så vis kan du som kund få dina paket transporterade snabbare inom Kiruna. Många företag erbjuder också många att jobba som cykelbud i Kiruna.

Budfirmafakta om orten Kiruna

I Kiruna finns som bekant minst en budfirma - nedan hittar du en del generell information om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du läsa mer om Kiruna om du vill veta mer n saker relaterat till bud, budbilar och budfirmor i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 2 olika budfirmor som du kan välja mellan när du behöver hjälp med olika typer av transporter och expressbud i Kiruna. Om du inte hittar någon budfirma i Kiruna i listan ovan som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra budfirmor i Norrbotten.
Annons: