Budfirmor i Järna

Annons:
Pålitliga och duktiga budfirmor i Järna - här guidar vi dig till alla budfirmor som finns att anlita i Järna. Om du behöver hjälp med transport av paket, gods och varor i Järna kan sannolikt någon av nedanstående erfarna budfirmor hjälpa dig med expressbud, gods, paket, logistik och olika typer av transporter i Järna och till andra orter. Sammanlagt finns det 2 olika budfirmor i Järna att välja mellan när du behöver en budbil eller cykelbud till att transportera gods eller varor.
Annons:

Budfirma i Järna

Här nedanför kan du ta del av vår lista över alla budfirmor i Järna.

Molnposten AB
Svalsätersv. 13
153 38 Järna


Bring Citymail Sweden AB
Snickarv. 5
153 35 JÄRNA

Annons:

Budbil och budservice i Järna

Om du är i behov av hjälp med någon form av transport i form av budbil eller annan budservice i Järna så kan med stor sannolikhet något av budfirmorna från listan ovanför hjälpa dig. Tag gärna kontakt med ett par olika företag inom logistik i Järna och budfirmor för att jämföra pris och utbud av budservice och transport.

Cykelbud i Järna

Många av transportföretagen i Järna från listan använder sig av cykelbud för snabbare leveranser inom större städer i Sverige. På så vis kan du som kund få dina paket transporterade snabbare inom Järna. Många företag erbjuder också många att jobba som cykelbud i Järna.

Budfirmafakta om orten Järna

I Järna finns som bekant minst en budfirma - nedan hittar du en del generell information om orten Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om Järna om du vill veta mer n saker relaterat till bud, budbilar och budfirmor i Järna.

I Järna hittade vi sammanlagt 2 olika budfirmor som du kan välja mellan när du behöver hjälp med olika typer av transporter och expressbud i Järna. Om du inte hittar någon budfirma i Järna i listan ovan som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra budfirmor i Stockholm.
Annons: