Budfirmor i Umeå

Annons:
Pålitliga och duktiga budfirmor i Umeå - här guidar vi dig till alla budfirmor som finns att anlita i Umeå. Om du behöver hjälp med transport av paket, gods och varor i Umeå kan sannolikt någon av nedanstående erfarna budfirmor hjälpa dig med expressbud, gods, paket, logistik och olika typer av transporter i Umeå och till andra orter. Sammanlagt finns det 12 olika budfirmor i Umeå att välja mellan när du behöver en budbil eller cykelbud till att transportera gods eller varor.
Annons:

Budfirma i Umeå

Här nedanför kan du ta del av vår lista över alla budfirmor i Umeå.

Jetpak Umeå
Umeå Flygplats
904 22 Umeå


Jetpak Lycksele
Umeå Flygplats
904 22 Umeå


Jetpak Vilhelmina
Umeå City Airport
904 22 Umeå


Jetpak Storuman
Umeå City Airport
904 22 Umeå


Cykelbudet
090 - 12 20 10UT transport norr AB
Kabelv. 1 B
901 33 UMEÅ


Montörerna
Bölev. 44
904 31 Umeå


Kalles Bud och Transport i Norr AB
Mätarv. 3
901 33 UMEÅ


Umeå Tidningstransporter AB
Kabelv. 1 B
901 33 UMEÅ


Norrlands Cykelåkeri AB
Glädjens Gränd 55
903 63 Umeå


Nytrans, AB
Odlarv. 4
904 20 Umeå


Umeå Miljötaxi AB
Riddareg. 10 C
903 36 Umeå

Annons:

Budbil och budservice i Umeå

Om du är i behov av hjälp med någon form av transport i form av budbil eller annan budservice i Umeå så kan med stor sannolikhet något av budfirmorna från listan ovanför hjälpa dig. Tag gärna kontakt med ett par olika företag inom logistik i Umeå och budfirmor för att jämföra pris och utbud av budservice och transport.

Cykelbud i Umeå

Många av transportföretagen i Umeå från listan använder sig av cykelbud för snabbare leveranser inom större städer i Sverige. På så vis kan du som kund få dina paket transporterade snabbare inom Umeå. Många företag erbjuder också många att jobba som cykelbud i Umeå.

Budfirmafakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekant minst en budfirma - nedan hittar du en del generell information om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om Umeå om du vill veta mer n saker relaterat till bud, budbilar och budfirmor i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 12 olika budfirmor som du kan välja mellan när du behöver hjälp med olika typer av transporter och expressbud i Umeå. Om du inte hittar någon budfirma i Umeå i listan ovan som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra budfirmor i Västerbotten.
Annons: